JURIDISCHE KENNISGEVING

De site bel-deco.be wordt uitgegeven en beheerd door de firma ANGEL TRADING CO., N.V. met een kapitaal van 245.000 euro, ingeschreven in Kortrijk onder het nummer 010/1736386-32 met maatschappelijke zetel bevindt zich:

Schuttersstraat 3C
8500 KORTRIJK
België

Wettelijke vertegenwoordiger: Fiona De Witte, artistiek leider.

BTW-nummer: BE0467830604
Tel: +32 56206106 Maandag tot vrijdag van 9u tot 18u
Fax: +32 56206102

E-mail: export@angelorugs.com
Web: bel-deco.be

Intellectueel eigendom en copyright

De website www.angelo-outlet.com is een intellectueel werk dat wordt beschermd door intellectuele eigendomsrechten. De site en elk onderdeel ervan zijn het exclusieve eigendom van ANGEL TRADING COMPANY. De reproductie of weergave, geheel of gedeeltelijk, van de pagina's, gegevens en elk ander onderdeel van de www.angelorugs.com-site, door welk proces of medium dan ook, is verboden en vormt een inbreuk zonder toestemming van de uitgever. Het handelsmerk en de domeinnamen die op de website www.angelo-outlet.com verschijnen, zijn het exclusieve eigendom van ANGEL TRADING COMPANY.

Hypertekstlinks

Het creëren van hypertekstlinks naar de website www.angelo-outlet.com kan alleen worden gedaan met de voorafgaande toestemming van de publicatiedirecteur. ANGEL TRADING COMPANY aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van sites die gelinkt zijn aan de website www.angelo-outlet.com.

Gegevensbescherming

Op 25 mei 2018 is de nieuwe EU-verordening over de bescherming van persoonsgegevens in werking getreden. Voor eindgebruikers betekent deze update een betere beveiliging van hun persoonlijke gegevens.

Angelo Rugs past zich, net als veel Europese bedrijven, aan de nieuwe maatregelen aan die zijn genomen als onderdeel van de inwerkingtreding van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in de hele Europese Unie. We willen transparanter zijn over hoe uw gegevens worden gebruikt en als verwerkingsverantwoordelijke nog meer verantwoordelijkheid nemen voor de verwerking van uw gegevens.

We zullen uw persoonlijke gegevens alleen gebruiken in overeenstemming met de wet. Over het algemeen zullen uw persoonlijke gegevens in de volgende gevallen worden gebruikt:

Om het contract uit te voeren dat we met u hebben of zullen ondertekenen. Als u bijvoorbeeld onze producten koopt, is dat een contract.

Wanneer we moeten voldoen aan wettelijke of reglementaire verplichtingen. Bijvoorbeeld voor het bijhouden van onze verkoopadministratie in overeenstemming met belastingnaleving.

Over het algemeen vertrouwen we niet op toestemming als rechtsgrondslag voor het verwerken van uw persoonlijke gegevens, behalve waar wettelijk vereist, bijvoorbeeld voor het verzenden van direct marketingcommunicatie. Waar toestemming de wettelijke basis is, hebt u het recht om uw toestemming op elk moment in te trekken.

Abonneer op onze nieuwsbrief